Kontakta mig

Om Infotool

experter på bi med över 30 års erfarenhet

Infotool hjälper privata företag, kommuner, regioner, myndigheter samt lärosäten att utveckla sina verksamheter genom kompletta BI-lösningar för alla avdelningar.


Business intelligence, på riktigt

Infotool erbjuder lösningar för BI samt budget och prognos som med fördel kan användas av alla medarbetare i organisationen. Vi har tjugo års erfarenhet av att jobba tätt tillsammans med våra kunder, för att identifiera de verkliga behoven och nå verksamhetsnytta på kostnadseffektiva sätt.

Du får en drivande kraft, men också tillgänglig och lyhörd support som gör det enkelt att förstå och sätta sig in i våra verktyg. Det gör att du snabbt kommer igång och hittar dina nya arbetssätt. Och när implementeringen är klar finns vi kvar. Räkna med teamwork, på riktigt.


BI-lösningar som beslutsstöd och planeringsverktyg

Fördelen med våra BI-lösningar är överblick och helhetsperspektiv på din verksamhet. Stora mängder komplex data som finns i din organisation, omvandlas till samlad och strukturerad information för varje enskild medarbetare i teamet.

Infotool har hjälpt tusentals svenska privata företag, offentliga verksamheter, skolor och universitet med användarvänliga, effektiva planeringsverktyg och beslutsstöd.


Sveriges bästa jobbarkompis

Vi gör jobbet enklare för tusentals ekonomer, HR-chefer och andra beslutsfattare varje dag. Med relevant och användbar information som gör det enkelt att planera resurser, göra prognoser och fatta rätt beslut på ett mer effektivt sätt – som i sin tur utvecklar lönsamhet och kvalitet.

Infotool finns representerade i samtliga nordiska huvudstäder, inklusive Stockholm. Här i Sverige har vi dessutom ett regionkontor i Halmstad. Vill du också ha hjälp?

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå