Kontakta migPowerpointer

Visa mer
Visa mindre

Powerpointer är ett verktyg för att automatiskt skapa powerpoint-presentationer. Applikationen utgår från en viss katalog, läser in alla bildfiler från denna och skapar sedan en powerpoint-presentation där varje bild får ett eget uppslag.

Visa mer
Visa mindre


Skapa en Powerpoint-presentation från DivePort-sidor

Ibland behöver man skapa en Powerpoint-presentation med dagsfärsk data från DivePort. Att skapa en sådan presentation manuellt innebär tidsödande jobb. Om man istället använder Powerpointer kan man automatiskt ta bilder av sidor i DivePort och skapa en Powerpoint-presentation utifrån dessa.

Visa mer
Visa mindre

E-posta ut en powerpoint-presentation varje dag

Då det är lätt att skapa en powerpoint-presentation från sidor i Diveport så kan man, om man vill, göra detta per automatik en gång i veckan. Eller varför inte varje dag? Med hjälp av Infotools tilläggsprodukt Emailer kan sedan presentationen automatiskt skickas ut via e-post till berörda parter.

Egna mallar

Har din verksamhet en speciell grafisk mall som ni vill använda till era presentationer? Kanske en speciell bakgrundsbild eller rubrik? Detta är inget problem – Powerpointer kan konfigureras så just er grafiska mall används.

Specialutvecklad nod i DI Production

Infotool har utvecklat en speciell nod för att Powerpointer skall kunna användas i DI Production. Det är enkelt att använda Powerpointer i ett Production-script, till exempel om man automatiskt vill skapa vissa bilder som man sedan vill skapa en presentation från.

Visa mer
Visa mindre

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå