Kontakta migARENA

Visa mer
Visa mindre

Med webbapplikationen ARENA kan användare registrera sig själva i Diveline och återställa sina lösenord, utan inblandning av administratör.

Visa mer
Visa mindre


Introduktion

ARENA är en webbapplikation som möjliggör för vanliga användare att registrera sig som användare i Diveline och typiskt få tillgång till rapporter i DivePort. ARENA betyder Automatisk Registrering av Normal Användare. Det ingår även en funktion för återställning av lösenord. Utan ARENA krävs inblandning av Diveline-administratör både för registrering av användare och återställning av lösenord.

Användarregistrering

I webbdialogen för användarregistrering anger man sittönskade användarnamn och sin E-postadress, samt den användargrupp man önskar tillhöra. Grupptillhörigheten styr sedan vilka rapporter man får tillgång till i DivePort.

Visa mer
Visa mindre

När man registrerat sig, får man automatiskt ett e-mail med inloggningsuppgifter inklusive ett automatgenererat lösenord för inloggning i Diveport. Vid inloggning i DivePort kan man ändra sitt lösenord.

Återställning av lösenord

I det fall användaren glömt sitt lösenord, finns möjlighet att återställa det med hjälp av webbdialog.

Visa mer
Visa mindre

Användaren anger helt enkelt sin e-mail och trycker på knappen Återställ lösenord. Sedan får användaren ett E-postmeddelande med ett automatgenererat lösenord, som kan ändras av användaren vid nästa inloggning i DivePort.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå